Arama
Arama Sonuçları
Devler Ligi’nde son tango!
EHF Kadınlar Hentbol Şampiyonlar Ligi’nin 13’üncü haftasında Kastamonu Belediyespor ile Györi Audi ETO KC karşılaşacak. Yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, Györi’nin grupları ilk iki sırada bitirip doğrudan son 16’ya kalması için önem taşırken, play-off umutlarını mucizelere bırakmış Belediyespor için prestij anlamı taşıyor.
Altın Kızlar, bir kez daha Metz karşısında
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, bugün Fransız temsilcisi Metz Handball ile Merkez Spor Salonu’nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.
Altın Kızlar, Fransa’dan mağlup döndü: 35-24
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizin adını başarıyla duyuran Kastamonu Belediyespor, aynı başarıyı Avrupa’da bir türlü yakalayamadı. EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 7’nci hafta karşılaşmasında Fransa’da Metz Handball takımı ile karşılaşan Belediyespor, müsabakayı 35-24 kaybetti.
Rektör Topal, Belediyespor’u ağırladı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor oyuncu ve yöneticilerini konuk etti.
2 basamak birden atladık
Türk futbolunun yükselişi sürüyor. Avrupa'daki temsilcilerimizin istenilen sonuçları alamamasına rağmen ülke puanı sıralamasında bir basamak üstte çıktık.
Altın Kızlar, Esbjerg’i geçemedi: 27-43
Kastamonu Belediyespor EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 6’ncı hafta karşılaşmasında Danimarka’nın Team Esbjerg takımını konuk etti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Esbjerg 27-43 kazandı.
Bu haftasonu spora doyacağız
Kastamonu, spor anlamında renkli bir hafta sonu geçirecek. Çeşitli branşlardaki temsilcilerimiz bu hafta sahalarında oynayacağı müsabakalarla şehrimize başarı getirebilmek için mücadele edecek. Bu sayede Kastamonu’da spor anlamında birçok müsabakaya ev sahipliği yapacak. Hentbol, Voleybol ve Futbol branşlarında oynanacak 5 karşılaşma sporseverlerin spora doyacağı bir hafta sonu yaşatacak.
Belediyespor’da zorlu Avrupa sınavı
EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini Lokomotif Zagreb karşısında alan Kastamonu Belediyespor, yarın Team Esbjerg ile karşılaşacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Kastamonu Belediyesi GSK, Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta mesaisinde. İki yıldır ülkemizi devler liginde temsil eden Belediyespor, Lokomotif Zagreb maçında alınan galibiyetin ardından gözünü bu müsabakaya çevirdi.
Altın Kızlar, bugün Adasokağı’nı ağırlıyor
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 4. hafta bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Kastamonu Belediyespor’un Şampiyonlar Ligi müsabakası sebebiyle ertelenen Totemcard Adasokağı maçı Merkez Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak.
Altın Kızlar, Norveç’te
Kastamonu Belediyespor, Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta maçında Storhamar Hanball Elite takımına konuk olacak. EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK bugün saat 19.00’da başlayacak müsabaka Norveç Boligpartner Arena’da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.